≡ Menu

Apartmaji na Hvaru

Otok Hvar velja za eno izmed najbolj popularnih destinacij na hrvaški obali. Prastara mesteca, neokrnjena narava, odlične klimatske razmere skozi vse leto so le nekateri izmed mnogih čarov, ki jih otok skriva oz. nudi.

Na otoku se zaradi velikega zanimanja domačih in tujih turistov nudi veliko privatnih sob in apartmajev, verjetno pa lahko vsako sezono dodamo kakšnega novega. Ne odlašajte, temveč si še danes poglejte kratko ponudbo, ki vam jo ponujamo v nadaljevanju, ali pa se preko iskalnika prepričajte o bogati in široki ponudbi apartmajev na Hvaru.

Vpišite željeni kraj na Hvaru (ali samo Hvar), datume in pritisnite IŠČI!

Apartmaji Hvar

Spodaj lahko najdete nekaj zanimivih apartmajev na otoku Hvar. Preberite si kratek opis apartma in na povezavi pridobite več informacij o prostih terminih, cenah in dodatnih fotografijah.

Apartmaji Luma Hvar

V naselju stanovanjskih hiš, 800m od središča mesta Hvar , se nahajajo Apartmaji Luma ***. Nudijo studio za dve osebi ter tri večje apartmaje za 4-5 oseb, primerne za družine. Vse enote so prostorno in komfortno urejene ter opremljene, vključujejo pa tudi balkon ali teraso. Ob hiši se nahaja urejen vrt, kjer lahko posedite ob kavi ali osvežilni pijači, lahko pa uporabljate tudi prostor za peko na žaru. Do plaže in lepih sprehajalnih poti je rahel 200m dolg spust, v bližini nastanitve pa je tudi tržnica.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Marinka Viskovič

Apartmaji Marinka Viskovič **** se nahajajo v t.i. turističnem predelu Hvara, kjer se nahaja tudi več hotelov. Nudijo 5 družinskih apartmajev za največ 4 osebe, kateri so prostorni in moderno opremljeni, vključujejo klimo in Sat Tv, z balkonov pa se odpira čudovit razgled na morje in Paklene otoke. Na voljo je terasa za sončenje, najdete pa tudi prostor za peko nažaru. Plaža je od apartmajev oddaljena 5 minut hoda, od plaže pa do središča mesta Hvar pa se ob zalivih vije lepa sprehajalna pot. Lastnik nudi izposojo koles, s katerimi lahko raziščete okolico ter najem čolna, s katerim lahko obiščete bližnje otočke.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Jees Exclusive

Na lepi lokaciji obdani z mediteranskim zelenjem ter privatnimi stanovanjskimi hišami, le 200 m od središča mesta Stari Grad in najbližje plaže, se nahajajo apartmaji Jees Exclusive ****. Na voljo so 4 družinski apartmaji za do 5 oseb. Odlikuje jih prostornost, komfortna oprema, klima, brezžični internet ter zasebni balkon ali terasa. Ob hiši je vrt, kjer se lahko sončite ali družite, manjše igrišče in prostor za žar. Središče mesta je oddaljeno 500m, v bližini pa je znana trdnjava Tvrdalj. Najbližja plaža je oddaljena 200m, če pa se sprehodite okoli starogradskega zaliva, pa najdete večje plaže in športna igrišča.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Ana Hvar

Apartmaji Ana *** se nahajajo na mirni lokaciji v naselju stanovanjskih hiš, 800m oddaljeni od središča Starega Grada. Nudijo tri apartmaje za 3-4 osebe, kateri so po prostornosti, opremljenosti in zasnovi v prvi vrsti namenjeni za družine, lahko pa tudi za manjše družbe. Vsak apartma ima svoj balkon, iz katerih je razgled na mesto in deloma na starogradski zaliv. Ob hiši je vrt z prostorom za žar, nudi pa se tudi zasebno parkirno mesto. Plaža je oddaljena 150m, nudi pa najem potapljaške opreme ter čolnov, s katerimi se lahko popeljete do bližnjih zalivov ali otokov. Do trdnjave Tvrdalj je 15 minut hoda.

  Več info o apartmaju

Villa Vista ***

Villa Vista se nahaja v kraju Jelsa na severnem delu otoka. Locirana je na vzpetini in nudi lep razgled na mesto in zaliv. Nudi 4 apartmaje za 3 osebe, kateri so sodobno opremljeni, prostorni, vključujejo klimatsko napravo in Sat Tv, z balkona pa gledate na morje. Ob hiši je vrt, kjer se lahko sončite ali pa uporabljate prostor in opremo za žar. Lastnik apartmajev nudi tudi najem koles, s katerimi lahko raziščete čudovito okolico kraja. Najbližja plaža je oddaljena 300m, do centra mesta pa se sprehodite v 10 minutah.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Dobrila Hvar

Apartmaji Dobrila *** se nahajajo 500m od središča mesta Jelsa, na lepi lokaciji, obdani z mediteranskim zelenjem. Na voljo je dvoposteljna soba z možnostjo zajtrka, dvoje studiev za dve osebi ter dva apartmaja za do 4 osebe. Vse enote so sodobno in komfortno opremljene ter imajo lasten balkon ali teraso. Pred hišo je lepo urejen vrt s prostorom za žar, lahko pa uživate na lepi terasi za sončenje. V bližini se nahaja igrišče za tenis ter poligon za mini golf, v središču mesta pa se lahko sprehodite po obalni promenadi, se z katamaranom odpeljete na sosednji Brač (Bol) ali pa posedite v kavarnici ali restavraciji.

  Več info o apartmaju

Dodatne apartmaje na otoku Hvar najdete preko strani Booking.

Preverite tudi hotele na Hvaru ali se vrnite na prvo stran otok Hvar.